تبلیغات

طرز تهیه اسکمو

طرز تهیه اسکمو مجموعه: آموزش انواع غذاها درست کردن اسکمو, طرز تهیه اسکمو اخته

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی)

زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

 

مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

 آلبالو خشک ۱ لیوان زغال اخته خشک ۱ لیوانآلوچه خشک ۱ و ۱/۴ لیوان  نمک و گلپربه مقدار لازم 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.

منبع : sarashpazpapion.com

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار