تبلیغات

طرز تهیه کوکوی تره تبریز

طرز تهیه کوکوی تره تبریز

مواد لازم برای کوکوی تره تبریز سیب زمینی آبپز – 4 عدد کوچک تره تازه – 200 گرم تخم مرغ – 3 عدد نمک – 1 قاشق چایخوری سر خالی زردچوبه – 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه – 1/4 قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی – به میزان لازم طرز تهیه کوکوی تره تبریز طرز تهیه کوکوی تره تبریز

سیب زمینی های پخته تون رو کمی که از حرارت افتاد پوست بکنید و رنده کنید.

تره ها رو هم بشورید و آبش که رفت دسته کنید و خرد کنید. برای خرد کردن تره بهتره اونها رو دسته کنید و روی تخته خردشون کنید.

داخل کاسه بزرگی سیب زمینی ها و تره و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط کنید.

برای درست کردن انواع کوکو سیب زمینی با سیب زمینی آبپز شما دو راه دارید که باعث می شه کوکوتون وانره و خرد نشه. یا با تخم مرغ کم باید درستش کنید و مایتون کاملاً سفت باشه. یا باید تخم مرغ زیاد بزنید به موادتون و مایتون کاملاً شل باشه و نشود با دست بهش فرم داد و با کمک قاشق توی تابه بریزیدش.

حالا با قاشق از مواد برداشته و داخل تابه نسوز که روغن داغ درون آن قرار دارد بریزید و با حرارت متوسط رو به پایین اجازه بدید تا کوکو هاتون سرخ بشوند.

طرز تهیه کوکوی تره تبریز نکات تکمیلی در مورد کوکوی تره تبریز

کوکوی تره تبریز جزو غذای محلی – آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوکوی تره تبریز را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار